| TR | NL | EN | DE


Assortiment

Meelproducten

Bakkerijgrondstoffen Verpakkingen Diepvriesproducten

Basics

Classics

Specials

Top

Tarwebloem

Meel

Graanvarianten

Artipan

Banketmixen

Verbeteraars

Decor

Bakkerijbloem
Bevat steeds een dosis ascorbinezuur (vitamine C) eventueel aangevuld met mout, amylasen en/of gluten. De dosis van deze correctoren kan variëren van oogstjaar tot oogstjaar en wordt toegevoegd om de kwaliteit en de bakwaarde van de bloem jaar in jaar uit constant te houden.
Naast het eiwitgehalte is hier ook het vochtgehalte een bepalende kwaliteitsparameter. Bijvoorbeeld: gedroogde bloem zal een hoger rendement opleveren.
Sommige soorten bevatten bovendien componenten die de vershouding van het brood in sterke mate verbeteren.
Toepassing: wit brood, boerenbrood, stokbrood, toastbrood, piccolo’s, pistolets, pittabroodjes
Bijvoorbeeld: Baccara, King, Mistral

Pure Bloem
Bevat geen enkele toevoeging van ascorbinezuur (vitamine C) , mout, enzymen of andere additieven. De verschillende kwaliteiten zijn te herkennen in stijgend eiwitgehalte.
Toepassing: biscuiterie, wafels, pannenkoeken, pizza, koekjes, bladerdegen
Bijvoorbeeld: Biflor, Bilux, Bired.

 

 

Nieuws

 privacy | disclaimer | algemene voorwaarden