| TR | NL | EN | DE


Assortiment

Meelproducten

Bakkerijgrondstoffen Verpakkingen Diepvriesproducten

Basics

Classics

Specials

Top

Tarwebloem

Meel

Graanvarianten

Artipan

Banketmixen

Verbeteraars

Decor

Graanvarianten
Door toevoeging van een “vreemde” graansoort zoals spelt, boekweit en rogge hebben deze soorten extra nutritionele waarde en onderscheiden deze zich in het gamma van uw bakkerij.

Spelt
Krachtige graansoort met een hoge voedingswaarde. Spelt bevat net als tarwe gluten maar deze zijn van een andere samenstelling. Spelt is licht verteerbaar en is een bron van vitamine E, B en mineralen zoals ijzer, magnesium en fosfor. Speltbloem bevat in tegenstelling tot tarwebloem een hoger gehalte aan voedingsstoffen, het is oa een bron van vezels.
Bijvoorbeeld: Speltbloem, Speltvolkorenmeel

Boekweit
Boekweit is geen graan en bevat bijgevolg geen gluten. Het is een goede bron van magnesium, kalium en fosfor.
Bijvoorbeeld: Boekweitmeel

Rogge
Dit zeer smaakvolle graan bevat minder gluten dan tarwe. Roggemeel is rijk aan vezels.
Bijvoorbeeld: Roggebloem, Roggemeel, Roggemeel T170

 

Nieuws

 privacy | disclaimer | algemene voorwaarden